De vzw HAMA is gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Zij groepeert en beheert vier opvangcentra voor volwassenen met een mentaal gebrek/handicap.

hama-1-p
hama-2-p
hama-3-p
hama-4-2

Onze bewoners kunnen zich in een gezellige en familiale omgeving ontplooien, en sereen en in alle vertrouwen leven.

Onze getuigenissen

Magali, bewoner bij Hama 2
"Toen onze dochter eind 2013 in Hama2 was ingeschreven, ontmoetten we een gastvrij management- en onderwijsteam dat een actieve samenwerking met ons wilde aangaan. En in de loop van de maanden en jaren hebben we kunnen waarderen hoe dichtbij, dynamisch en professioneel dit team is, en de open dialoog gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
Dit bleek bijzonder overtuigend toen we werden geconfronteerd met ernstige moeilijkheden: we konden samen nadenken over de situatie en mogelijke oplossingen overwegen. Hama2 is ook een levend en comfortabel thuis voor de gemeenschap. Bewoners hebben, afhankelijk van hun keuzes en mogelijkheden, dagelijkse bezigheden zowel binnen als buiten het huis. Elk weekend zijn er ook uitstapjes gepland en soms ook feestelijke momenten waarvoor familie en vrienden zijn uitgenodigd. In het kort, bij Hama2 heerst een goede sfeer en een gevoel voor humor met respect voor iedereen en de vreugde om samen te zijn! Bedankt aan het team en de bewoners!"
Egbert Meert en Marie Agnès Leclercq, ouders van Magali Meert
Getuigenis van Emmanuelle's moeder, bewoner in Hama 3 - Les Petunias
"Het is een geweldige plek waar de begunstigden worden geholpen om zo onafhankelijk mogelijk te zijn, wat erg belangrijk voor mij is. Gefeliciteerd en bedankt aan iedereen." Helene, moeder van Emmanuelle
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.